Yritys

FIREFIGHTER STREETWEAR

Suomalaisten palomiesten perustama vaatemerkki.

Firefighter Streetwear on kahden ammattipalomiehen perustama vaatemerkki. Idea syntyi muutamia vuosia sitten erään suuren kaupungin hiljaisella sivuasemalla. Olimme kiinnittäneet jo pitkään huomiota siihen tosiasiaan, että Suomalaisesta markkinakentästä puuttui lähes kokonaan Firefighter-tuotteet. Perusteellisen markkinatutkimuksen jälkeen havaitsimme, että Suomesta (ja oikeastaan koko maailmasta) puuttuu kunnollinen Firefighter - Casual Brändi. Kuten hyvin tiedetään, jos palokunta tekee jotakin, niin se tehdään kunnolla tai ei tehdä ollenkaan. Sama juttu on Firefighter Streetwearin kanssa - Tätä on mietitty ja hiottu pitkään.
Kuka tahansa voi pitää Policen aurinkolaseja olematta kuitenkaan lainvalvoja. Joku voi käyttää Aviatorin kelloa olematta kuitenkaan lentäjä - Miksi sitten joku ei voisi pitää yllään hyvälaatuista ja näyttävää, esimerkiksi Firefighter Hosemaster pikeepaitaa?  Tähän on ratkaisuna Firefighter Streetwear, jonka pääasiallinen tavoite ja tehtävä on tarjota asiakkailleen universumin reteintä streetwearia nopealla ja palomiesmäisen tehokkaalla asiakaspalvelulla.  Laatu on meille sydämen asia, josta emme tingi. Kaikki tekstiilituotteemme ovat laadukkaista materiaaleista valmistettuja taideteoksia. Annammekin 14 päivän ehdottoman palautusoikeuden, mikäli et ole täysin tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen.

 

Firefighter (Company) Oy yrityksenä

Meillä on ollut alusta asti taustalla vahva "GoodWill"-ajatus. Meillä on tavoitteena kasvattaa Firefighter Oy:sta iso ja vakavarainen yritys, minkä jälkeen voimme toteuttaa pitkään suunnittelemiamme projekteja. Yksi näistä projekteista tulee olemaan ns. Kolmannen maailman paloveljien auttaminen. Monissa köyhissä maissa palomiehet taistelevat tulta vastaan turvallisuuden puolesta vailla minkäänlaista järkevää kalustoa. Tähän epäkohtaan Firefighter Oy tulee kantamaan oman kortensa kekoon esimerkiksi kalustohankitonjen muodossa.
Sovellamme kaikkeen toimintaamme hyvää herrasmiestapaa sekä pelastustoimen arvoja

 

Yritysinfo:

Firefighter Oy

Virpikuja 5

01360 VANTAA

Y-tunnus: 24225730 - ALV rekisteröity